Zakelijk in een ontspannen sfeer.

Uw eigen zaal in ons restuarant? Dat kan bij ons!
Voor partijen van 10 tot 150 personen kunt u bij ons terecht. Midden in het centrum van Utrecht kunt u uw gasten ontvangen in onze sfeervol overdekte buitenplaats. Wij verzorgen uw meeting culinair of alleen met koffie en thee. Alles is bespreekbaar!

Uiteraard is er de mogelijkheid tot het huren van beamer, flip-over, scherm of elk ander materiaal dat u nodig heeft. Neem contact op voor meer info.

Feest of partij?

Uw eigen feest bij ons op locatie? Dat kan bij ons!
Borrel, afstuderen, diner, bruiloft, receptie of verjaardag? Geen ruimte in huis of geen zin in rommel? Organiseer dan uw eigen feest of diner in ons gezellige café of overdekt buiten terrein. In deze sfeervolle ruimte, voorzien van een gezellige bar, is ruimte voor een gezelschap tot 60 personen. Bent u met meer mensen? Geen probleem wij maken graag een voorstel op maat.

Wilt u ook culinair genieten tijdens uw feest? Dat kan! Wij verzorgen uw feest van bittergarnituur tot Walking Dinner. Van een gezellige borrel tot een volledig verzorgd feest of diner, het is allemaal mogelijk in Ubica Utrecht! Aan de hand van uw wensen bespreken we graag de mogelijkheden met u.​